Green Accountants

Workflow accountantskantoor: Assistance Software en Dapas Software lanceren Accountancy-suite

18 mei 2016 door Accountancy Vanmorgen

Vanuit de behoefte van accountantskantoren om ‘in control’ te kunnen zijn over hun werk- en interne bedrijfsprocessen lanceren Assistance Software en Dapas Software hun nieuwe Accountancy-suite. De nieuwe Dapas Proces Monitor (DPM) integreert CRM, werk- en bedrijfsprocessen binnen een accountantskantoor. Dit gaat verder dan voortgangsbewaking, urenregistratie, facturatie, risk en compliance maken deel uit van het nieuwe systeem. Hiermee kunnen vroegtijdige overschrijdingen in uren of budgetten van opdrachten worden gesignaleerd. Kantoren worden zo ondersteund om kostenefficiënt te werken, vooraf prijzen te kunnen afgeven voor hun dienstverlening en hun workflow beter in control te houden.

Jacco Oudhof, oprichter van Dapas Software: ‘Naast dat het op dit moment bij veel accountantskantoren vaak nog ontbreekt aan koppel- en processoftware zagen we ook dat bepaalde bedrijfssoftware, zoals een CRM-systeem, niet altijd goed aansluit op de processen van het accountantskantoor.’ De Accountancy-suite biedt hiervoor volgens hem de oplossing. Met deze software suite hebben kantoren niet alleen de beschikking over de Dapas Proces Monitor (DPM) die de werkprocessen met de bedrijfsprocessen automatiseert en integreert, maar halen kantoren ook Microsoft Dynamics CRM en PSA (Assistance PSA Suite) pakket in huis voor planning, urenregistratie, facturatie en risk & compliance. Een standaardoplossing, specifiek ontwikkeld voor de accountancybranche.

Workflow bedacht en ontwikkeld vanuit de gebruiker

Assistance Software en Dapas Software hebben bij de ontwikkeling van de Accountancy-suite diverse accountantskantoren betrokken. Door Green Accountants, MTH Accountants & Adviseurs (MTH) en Witlox van den Boomen mee te laten denken is volgens Oudhof een suite ontwikkeld die optimaal aansluit op het accountantskantoor. ‘Accountantskantoren willen geen maatwerkoplossingen meer, ze hebben geen zin in lange en dure implementatietrajecten maar willen er direct mee uit de voeten kunnen. Dankzij deze standaardisatieslag beschikken kantoren over een totale oplossing waar men direct mee aan de slag kan,’ aldus Oudhof. MTH gaat als eerste kantoor met de software-oplossing aan de slag. Green Accountants en Witlox van den Boomen volgen op de korte termijn.

MTH kiest voor de Accountancy-suite                                                                                     

MTH was op zoek naar een betere CRM- en bedrijfsoplossing ter ondersteuning van de business afdelingen teneinde hier meer efficiëntie in hun workflow te kunnen aanbrengen. Ton Rakké, lid dagelijks bestuur van MTH, over de keuze voor de Accountancy-suite: ‘Dankzij de Accountancy-suite worden onze processen verder geoptimaliseerd. Deze standaardisatieslag zal zich vertalen in toenemende efficiency en kwaliteit.’ Martijn van der Hoeden, oprichter van Assistance Software: ‘We zijn er trots op dat MTH ons het vertrouwen heeft gegeven om daadwerkelijk met de software-oplossing aan de slag te gaan. Pylades neemt als, de vaste partner van Dapas Software en Assistance Software, het implementatietraject voor haar rekening. Mark Gooijer, Managing Partner van Pylades: ‘Fantastisch om een organisatie als MTH bij dit project te mogen begeleiden. Onze branche focus op de accountancy wordt hiermee extra benadrukt’.

Vanaf 1 juni zal de Accountancy-suite live draaien.

Blijf via de speciale landingssite op de hoogte van de Accountancy-suite.

Accountancy Vanmorgen, http://bit.ly/1YElSxw

Nieuws / Actueel
 

Maandag 7 mei Meimaand, vakantiegeldmaand

Bij de meeste ondernemingen wordt in de maand mei het vakantiegeld uitbetaald. 
Werknemers hebben recht op vakantiegeld van minimaal 8% van het bruto jaarsalaris van het afgelopen jaar. Waar moet je bij het uitbetalen van vakantiegeld zoal op letten?

Lees meer »
Dinsdag 17 april De voorbereiding op de AVG

Niemand komt meer onder de AVG uit. De nieuwe wet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is vanaf 25 mei van toepassing. De inhoud op zich is niet helemaal nieuw, het is een aanvulling op de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) en de meldplicht datalekken, en het bevat een aanscherping en meer gedetailleerde regelgeving. Vrijwel elke organisatie heeft er mee te maken. Bijvoorbeeld verwerking personeelsgegevens, registratie in een klantendatabase enz. 

Lees meer »

Onze radiocommercial op BNR