Over Green Accountants

Werken bij Green Accountants

Green Accountants is een niet-alledaags accountantskantoor gericht op het MKB. Geen stropdassen, wel een informele werksfeer en samenwerken in een klein team van gedreven professionals met hart voor de klant. Af en toe kan het er hectisch aan toe gaan en is het hard werken. Daar tegenover staat veel vrijheid en flexibiliteit en bieden we alle ruimte voor eigen initiatief en input.

Wat hebben wij jou te bieden? Behalve een goed salaris en goede voorwaarden, krijg je bij ons een leuke werkplek en alle ruimte om je verder te ontwikkelen.

Op dit moment hebben wij geen vacature, maar spreekt werken bij Green Accountants jou aan en lijkt het je leuk deel uit te maken van ons team? Je mag altijd een open sollicitatie sturen.

Stuur je CV met motivatie naar info@greenaccountants.nl, t.a.v. Rudolf Ophof.

Nieuws / Actueel
 

Maandag 7 mei Meimaand, vakantiegeldmaand

Bij de meeste ondernemingen wordt in de maand mei het vakantiegeld uitbetaald. 
Werknemers hebben recht op vakantiegeld van minimaal 8% van het bruto jaarsalaris van het afgelopen jaar. Waar moet je bij het uitbetalen van vakantiegeld zoal op letten?

Lees meer »
Dinsdag 17 april De voorbereiding op de AVG

Niemand komt meer onder de AVG uit. De nieuwe wet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is vanaf 25 mei van toepassing. De inhoud op zich is niet helemaal nieuw, het is een aanvulling op de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) en de meldplicht datalekken, en het bevat een aanscherping en meer gedetailleerde regelgeving. Vrijwel elke organisatie heeft er mee te maken. Bijvoorbeeld verwerking personeelsgegevens, registratie in een klantendatabase enz. 

Lees meer »

Onze radiocommercial op BNR