Over Green Accountants

Werken bij Green Accountants

Green Accountants is een niet-alledaags accountantskantoor gericht op het MKB. Geen stropdassen, wel een informele werksfeer en samenwerken in een klein team van gedreven professionals met hart voor de klant. Af en toe kan het er hectisch aan toe gaan en is het hard werken. Daar tegenover staat veel vrijheid en flexibiliteit en bieden we alle ruimte voor eigen initiatief en input.

Wat hebben wij jou te bieden? Behalve een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden, krijg je bij ons een leuke werkplek en alle ruimte om je verder te ontwikkelen.

We hebben op dit moment geen vacature, maar spreekt werken bij Green Accountants jou aan en lijkt het je leuk deel uit te maken van ons team. Je mag altijd een open sollicitatie sturen. 

Stuur je CV met motivatie naar info@greenaccountants.nl, t.a.v. Rudolf Ophof.

 

Nieuws / Actueel
 

Dinsdag 2 oktober Handboek Loonhefingen 4e kwartaal


De Belastingdienst heeft een nieuw pdf bestand van het Handboek Loonheffingen 2018 gepubliceerd.

Lees meer »
Donderdag 5 juli Subsidie Praktijkleren aanvragen

Met de Subsidieregeling praktijkleren stimuleert het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap werkgevers om praktijkleerplaatsen en werkleerplaatsen aan te bieden. Dankzij de regeling kunnen leerlingen, deelnemers, studenten of werknemers die een beroepsopleiding volgen, zich beter voorbereiden op de arbeidsmarkt. Werkgevers beschikken hierdoor over beter opgeleid personeel.

Lees meer »

Onze radiocommercial op BNR