Over Green Accountants

Werken bij Green Accountants

Green Accountants is een niet-alledaags accountantskantoor gericht op het MKB. Geen stropdassen, wel een informele werksfeer en samenwerken in een klein team van gedreven professionals met hart voor de klant. Af en toe kan het er hectisch aan toe gaan en is het hard werken. Daar tegenover staat veel vrijheid en flexibiliteit en bieden we alle ruimte voor eigen initiatief en input.

Wat hebben wij jou te bieden? Behalve een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden, krijg je bij ons een leuke werkplek en alle ruimte om je verder te ontwikkelen.

We hebben op dit moment geen vacature, maar spreekt werken bij Green Accountants jou aan en lijkt het je leuk deel uit te maken van ons team. Je mag altijd een open sollicitatie sturen. 

Stuur je CV met motivatie naar info@greenaccountants.nl, t.a.v. Rudolf Ophof.

 

Nieuws / Actueel
 

Donderdag 15 november Eindejaarstips 2018

De Nederlandse Beroepsorganisatie Accountants (NBA) heeft ook dit jaar weer een overzicht met fiscale eindejaarstips opgesteld. 

Lees meer »
Dinsdag 6 november Termijn insturen informatieformulier Afkoop of omzetting Pensioen Eigen Beheer verlengd

Bij afkoop of omzetting van pensioenrechten hebben directeur-grootaandeelhouders voortaan een jaar de tijd om het informatieformulier in te sturen. Dit staat in het besluit dat op 31 oktober 2018 is gepubliceerd in de Staatscourant. Het besluit maakt het ook mogelijk om (ex-)partners het informatieformulier alsnog te laten ondertekenen.

Lees meer »

Onze radiocommercial op BNR