Over Green Accountants

Werken bij Green Accountants

Green Accountants is een niet-alledaags accountantskantoor gericht op het MKB. Geen stropdassen, wel een informele werksfeer en samenwerken in een klein team van gedreven professionals met hart voor de klant. Af en toe kan het er hectisch aan toe gaan en is het hard werken. Daar tegenover staat veel vrijheid en flexibiliteit en bieden we alle ruimte voor eigen initiatief en input.

Wat hebben wij jou te bieden? Behalve een goed salaris en goede voorwaarden, krijg je bij ons een leuke werkplek en alle ruimte om je verder te ontwikkelen.

Op dit moment hebben wij geen vacature, maar spreekt werken bij Green Accountants jou aan en lijkt het je leuk deel uit te maken van ons team? Je mag altijd een open sollicitatie sturen.

Stuur je CV met motivatie naar info@greenaccountants.nl, t.a.v. Rudolf Ophof.

Nieuws / Actueel
 

Donderdag 22 februari WBSO ontvangen in 2017? Geef dan voor 31 maart je realisatie door

Als je in 2017 WBSO hebt ontvangen, dien je voor 31 maart 2018 de gerealiseerde S&O-uren en eventuele kosten en uitgaven voor uw S&O-project door te geven aan de RVO.

Lees meer »
Donderdag 8 februari Recht op loonkostenvoordeel? LET OP: per 1 januari 2018 belangrijke wijziging

Vanaf 1 januari 2018 heeft er een belangrijke wijziging plaatsgevonden in de loonkostensubsidies voor werknemers. De belangrijkste wijziging is dat de werkgever na indiensttreding van de werknemer, nog maar 3 maanden de tijd heeft om loonkostenvoordeel aan te vragen. Wordt deze niet op tijd aangevraagd,  ontvangt de werkgever in zijn geheel geen loonkostenvoordeel.

Lees meer »

Onze radiocommercial op BNR