diensten van Green Accountants

Salarisadministratie

Salarisverwerking uitbesteden of zelf doen

Wij kunnen het verwerken van de salarisadministratie volledig afstemmen op jouw behoeften. Je kunt ervoor kiezen alles door ons te laten verwerken, inclusief het opstellen van loonjournaalposten, betaalbestanden en de digitale loonaangifte, maar je kunt ook zelf gegevens en mutaties invoeren, waarna wij enkel een controle uitvoeren. 

Digitaal dossier

Wij werken met een online pakket, Loket.nl waarmee jij als klant 24 uur per dag toegang hebt tot je salarisadministratie met daarin alle bijbehorende documenten als salarisstroken, journaalposten, betaallijsten enz. Ook je werknemers krijgen online en via een app toegang tot hun salarisstrook en eventueel hun verlofkaart. Ook zijn er mogelijkheden om het digitale dossier uit te breiden met documenten zoals bijvoorbeeld arbeidsovereenkomst, personeelsreglement enz. Na de jaarafsluiting beschik je direct online over alle benodigde gegevens zoals de verzamelloonstaat en hebben je werknemers direct toegang tot hun jaaropgave.

Detachering salarisadministrateur en hulp bij calamiteiten

Wij kunnen de salarisfunctie binnen jouw bedrijf tijdelijk of permanent voor je invullen. Bijvoorbeeld als de betrokken medewerker in jouw organisatie gedurende een bepaalde periode afwezig is of als het gezien de omvang van jouw onderneming niet loont hiervoor een arbeidsplaats ter beschikking te stellen. 

Aanvullende dienstverlening

Uiteraard kun je altijd bij ons terecht met je personeel gerelateerde vragen en houden we je op de hoogte van (aanstaande) wetswijzigingen die voor jou van belang zijn. Daarnaast kunnen we je helpen bij de volgende werkzaamheden:

  • Aan- en afmelden pensioen;
  • Aanleveren gegevens verzekeringsmaatschappijen;
  • Bezwaarschriften loonheffingen;
  • Assisteren bij looncontroles door de Belastingdienst;
  • Subsidieaanvragen;
  • Werkkostenregeling;
  • Begroting salariskosten;
  • Advies bij diverse HR vraagstukken 

Wil jij weten hoe wij je kunnen helpen met je salarisadministratie of op het gebied van personeel gerelateerde vraagstukken? Neem gerust contact op met Miranda Busscher

 

Nieuws / Actueel
 

Donderdag 15 november Eindejaarstips 2018

De Nederlandse Beroepsorganisatie Accountants (NBA) heeft ook dit jaar weer een overzicht met fiscale eindejaarstips opgesteld. 

Lees meer »
Dinsdag 6 november Termijn insturen informatieformulier Afkoop of omzetting Pensioen Eigen Beheer verlengd

Bij afkoop of omzetting van pensioenrechten hebben directeur-grootaandeelhouders voortaan een jaar de tijd om het informatieformulier in te sturen. Dit staat in het besluit dat op 31 oktober 2018 is gepubliceerd in de Staatscourant. Het besluit maakt het ook mogelijk om (ex-)partners het informatieformulier alsnog te laten ondertekenen.

Lees meer »

Onze radiocommercial op BNR