Over Green Accountants

Wie wij zijn

Wij zijn een dynamisch en vooruitstrevend accountantskantoor in Groningen, gericht op het MKB. Wij kunnen voor jouw onderneming werkzaamheden verrichten op het gebied van accountancy, fiscaliteiten, bedrijfsadvies, salaris en HR.

In 2015 zijn wij ons accountantskantoor in Groningen gestart. Green Accountants is een kantoor met negen professionals in dienst. Bijna allen zijn afkomstig van een Big Four accountantskantoor en hebben jarenlange ervaring met het bedienen van MKB ondernemers. Wij hechten waarde aan tevreden, duurzame relaties. Kenmerkend voor Green Accountants zijn korte lijnen, heldere afspraken en snelle reacties op vragen.

Wij zijn:

Integer: betrouwbare dienstverlening en een eerlijke en onafhankelijke houding van onze medewerkers, waarbij we rekening houden met de belangen van onze klant.

Deskundig: we verstaan ons vak en zijn in staat een full service dienstverlening te bieden. We zijn kritisch en eerlijk. Waar nodig maken we gebruik van extra specialisten.

Proactief: Een snelle en daadkrachtige aanpak, waarbij we ons richten op de toekomst van de klant.

Betrokken: Als gesprekspartner en adviseur samen streven naar een succesvolle onderneming. De klant staat centraal.

Wij hechten waarde aan tevreden klanten en werken steeds aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Lees de reviews van onze klanten en ontdek waarom zij kiezen voor Green Accountants!

Onze werkprocessen zijn volledig gedigitaliseerd en geautomatiseerd. Dat betekent dat we minder tijd kwijt zijn aan onze standaard dienstverlening en meer tijd hebben om jou en je onderneming verder te helpen.

Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn bij het optimaliseren van hun administratieve processen én omdat wij het leuk vinden ons te verdiepen in nieuwe technieken voor ondernemers, zijn wij een samenwerking aangegaan met het IT bedrijf Dapas Software.  Door deze samenwerking beschikken wij over de nieuwste accountancy software en leveren wij een actieve bijdrage aan de (verdere) ontwikkeling hiervan. Onze kennis delen wij ook graag met onze concullega’s. In samenwerking met Dapas Software  laten wij andere accountantskantoren graag een kijkje in onze keuken nemen.

Nieuws / Actueel
 

Donderdag 22 februari WBSO ontvangen in 2017? Geef dan voor 31 maart je realisatie door

Als je in 2017 WBSO hebt ontvangen, dien je voor 31 maart 2018 de gerealiseerde S&O-uren en eventuele kosten en uitgaven voor uw S&O-project door te geven aan de RVO.

Lees meer »
Donderdag 8 februari Recht op loonkostenvoordeel? LET OP: per 1 januari 2018 belangrijke wijziging

Vanaf 1 januari 2018 heeft er een belangrijke wijziging plaatsgevonden in de loonkostensubsidies voor werknemers. De belangrijkste wijziging is dat de werkgever na indiensttreding van de werknemer, nog maar 3 maanden de tijd heeft om loonkostenvoordeel aan te vragen. Wordt deze niet op tijd aangevraagd,  ontvangt de werkgever in zijn geheel geen loonkostenvoordeel.

Lees meer »

Onze radiocommercial op BNR