Over Green Accountants

Green Accountants hecht waarde aan tevreden klanten en werkt steeds aan de kwaliteit van haar dienstverlening. In deze klantenreviews kun je lezen waarom men kiest voor Green Accountants en wat onze meerwaarde is.


 

                        

 

"We zijn destijds op zoek gegaan naar een gedegen accountant met kennis van zaken en die goed aansluit bij onze wensen. Die hebben we gevonden in Green Accountants. Eén van onze wensen was om de boekhouding over te zetten naar Exact Online. Dit proces hebben we samen opgepakt en is zonder problemen in een korte tijd gerealiseerd met de expertise van Green Accountants. Ondertussen is Exact niet meer weg te denken en doen we nu grotendeels zelf de boekhouding. Hierin is het directe en snelle contact met Green Accountants erg prettig. 
Daarnaast zitten we ook regelmatig met elkaar aan tafel voor advies m.b.t. bedrijfskundige vraagstukken. Hierin wordt er goed naar ons geluisterd, meegedacht en worden we goed geïnformeerd! 
Kortom, we zijn blij dat we de keuze hebben gemaakt om met Green Accountants samen te gaan werken."

www.hetconcerthuis.nl

http://hetpakhuisgroningen.nl/


"Om als ondernemer goed beslagen ten tonele te verschijnen op de verschillende podia waarop ondernemen noodzakelijk is, is het een must om een goede, gedegen businesspartner te hebben als accountant.

Onze keuze voor Green Accountants was de enige juiste toen we een aantal jaren geleden op zoek waren naar een accountant met meerwaarde. Zelf hebben we duurzaamheid hoog in ons vaandel staan en die duurzaamheid in de volgorde People, Planet en Profit hebben we gevonden bij Sandra en Rudolf van Green Accountants. Verfrissende korte lijnen, papierloze overzichten, een online klanten dossier zijn maar een paar van de pijlers onder onze sustainable relatie. Prettig is het dat er snel actie wordt gezet op vragen en er accuraat en professioneel wordt gehandeld bij het oplossen van problemen of het geven van nuttige informatie. De betrokkenheid bij ons bedrijf is vanzelfsprekend en natuurlijk en bepaalt mede de succesvolle samenwerking.

Kortom, Green Accountants is vernieuwend, duurzaam in alle opzichten, is pro actief in handelen en denken en heeft een hands on mentaliteit. Als laatste nog de complimenten voor het Green Café, waarin ondernemers elkaar kunnen ontmoeten voor een stukje braintraining, uitwisselen van ervaringen en netwerken."

www.silhouet-kappers.nl


"Familie Distilleerderij Hooghoudt is al vanaf het begin een tevreden klant bij Green Accountants. Wij hebben destijds voor Green Accountants gekozen vanwege de klantgerichtheid, de goede service en de aanwezige vakkennis. Daarnaast zijn we zeer tevreden over de deskundigheid van de medewerkers en de heldere wijze van communicatie. Green Accountants werkt met een zeer toegankelijk online pakket voor de salarisadministratie, waardoor wij 24/7 beschikking hebben over onze gegevens met betrekking tot de salarisverwerking, maar ook tot onze digitale personeelsfiles. Het online pakket beschikt naast de standaard rapportages ook over de mogelijkheid om gegevens te exporten waardoor wij in staat zijn om ook zelf analyses te maken.

Kortom zijn we zeer tevreden over Miranda Busscher en haar team en bevelen haar dan ook van harte aan."

www.hooghoudt.nl  


 

Sinds 1 januari 2016 werken we samen met Green Accountants en zijn zeer tevreden over de goede samenwerking. De communicatie verloopt goed. We krijgen goede adviezen en vraagstukken worden snel opgelost. We hebben voor Green Accountants gekozen omdat zij een innoverende, professionele organisatie zijn met algehele kennis van accountancy, fiscaliteit en salarisadministratie. Green Accountants bestaat uit een compact team van professionals. Hierdoor zijn er korte lijnen en is de betrokkenheid groot.
 
Green Accountants biedt op het gebied van salarisadministratie een online pakket waarbij zowel de werkgever als werknemer altijd en overal toegang heeft tot hun eigen digitale omgeving. De applicatie is gebruiksvriendelijk en van hoge kwaliteit. Het voordeel van dit pakket is dat het ons een goede ondersteuning biedt en de gegevens voor beide partijen altijd actueel zijn. Dit zorgt bij de medewerkers en managers voor een grotere betrokkenheid. Bovendien kunnen managers met de rapportagefunctionaliteiten zelf analyses maken
.”

http://www.lodeholding.nl


 

Nieuws / Actueel
 

Donderdag 15 november Eindejaarstips 2018

De Nederlandse Beroepsorganisatie Accountants (NBA) heeft ook dit jaar weer een overzicht met fiscale eindejaarstips opgesteld. 

Lees meer »
Dinsdag 6 november Termijn insturen informatieformulier Afkoop of omzetting Pensioen Eigen Beheer verlengd

Bij afkoop of omzetting van pensioenrechten hebben directeur-grootaandeelhouders voortaan een jaar de tijd om het informatieformulier in te sturen. Dit staat in het besluit dat op 31 oktober 2018 is gepubliceerd in de Staatscourant. Het besluit maakt het ook mogelijk om (ex-)partners het informatieformulier alsnog te laten ondertekenen.

Lees meer »

Onze radiocommercial op BNR