Contact Green Accountants

Green Kennis Sessie

21 november: Sta jij over een aantal jaren nog aan het roer van jouw onderneming? 

Met een onderwerp speciaal afgestemd op jouw behoefte, willen we je graag in onze kennis sessies informeren. Deze keer gaat het over de toekomst van jouw onderneming.

Overweeg je wel eens je (over een aantal jaren) terug te trekken uit je onderneming, misschien omdat je iets anders wilt of omdat je ouder wordt? Staat er bedrijfsopvolging klaar? Wat is jouw bedrijf waard en hoe wordt dat bepaald? Zou je nu al stappen kunnen ondernemen om meer waarde in je bedrijf te creëren? 

Op 21 november zal Annemiek Vonk, eigenaar van Kracht Acht en een specialist op het gebied van bedrijfsopvolging, waardeontwikkeling en bedrijfswaarderingen bij MKB ondernemingen, je meenemen in het proces van bedrijfsoverdracht en je vertellen wat er bij komt kijken om de waarde van je bedrijf te kunnen bepalen.

Je bent op dinsdag 21 november vanaf 15.30 uur van harte welkom aan de Leonard Springerlaan 19 (3e etage). Om 16.00 uur starten we de bijdrage van Annemiek en rond 17.45 sluiten we af met een hapje en een drankje. Je kunt je hier aanmelden.

 

 

Nieuws / Actueel
 

Donderdag 22 februari WBSO ontvangen in 2017? Geef dan voor 31 maart je realisatie door

Als je in 2017 WBSO hebt ontvangen, dien je voor 31 maart 2018 de gerealiseerde S&O-uren en eventuele kosten en uitgaven voor uw S&O-project door te geven aan de RVO.

Lees meer »
Donderdag 8 februari Recht op loonkostenvoordeel? LET OP: per 1 januari 2018 belangrijke wijziging

Vanaf 1 januari 2018 heeft er een belangrijke wijziging plaatsgevonden in de loonkostensubsidies voor werknemers. De belangrijkste wijziging is dat de werkgever na indiensttreding van de werknemer, nog maar 3 maanden de tijd heeft om loonkostenvoordeel aan te vragen. Wordt deze niet op tijd aangevraagd,  ontvangt de werkgever in zijn geheel geen loonkostenvoordeel.

Lees meer »

Onze radiocommercial op BNR