Contact Green Accountants

 

Green Kennis Sessie

Met een onderwerp speciaal afgestemd op jouw behoefte, willen we je graag in onze kennis sessies informeren. Deze keer gaat het over de toekomst van jouw onderneming.

21 november: Sta jij over een aantal jaren nog aan het roer van jouw onderneming? 

Op 21 november heeft Annemiek Vonk, eigenaar van Kracht Acht en een specialist op het gebied van bedrijfsopvolging, waardeontwikkeling en bedrijfswaarderingen bij MKB ondernemingen, ondernemers meegenomen in het proces van bedrijfsoverdracht en verteld wat er bij komt kijken om de waarde van je bedrijf te kunnen bepalen.

In de toekomst zullen wij weer nieuwe kennis sessies organiseren. Houd hiervoor onze website en socialmedia kanalen in de gaten.

 

 

 

 

Nieuws / Actueel
 

Dinsdag 2 oktober Handboek Loonhefingen 4e kwartaal


De Belastingdienst heeft een nieuw pdf bestand van het Handboek Loonheffingen 2018 gepubliceerd.

Lees meer »
Donderdag 5 juli Subsidie Praktijkleren aanvragen

Met de Subsidieregeling praktijkleren stimuleert het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap werkgevers om praktijkleerplaatsen en werkleerplaatsen aan te bieden. Dankzij de regeling kunnen leerlingen, deelnemers, studenten of werknemers die een beroepsopleiding volgen, zich beter voorbereiden op de arbeidsmarkt. Werkgevers beschikken hierdoor over beter opgeleid personeel.

Lees meer »

Onze radiocommercial op BNR