Contact Green Accountants

 

Green Kennis Sessie

Met een onderwerp speciaal afgestemd op jouw behoefte, willen we je graag in onze kennis sessies informeren. Deze keer gaat het over de toekomst van jouw onderneming.

21 november: Sta jij over een aantal jaren nog aan het roer van jouw onderneming? 

Op 21 november heeft Annemiek Vonk, eigenaar van Kracht Acht en een specialist op het gebied van bedrijfsopvolging, waardeontwikkeling en bedrijfswaarderingen bij MKB ondernemingen, ondernemers meegenomen in het proces van bedrijfsoverdracht en verteld wat er bij komt kijken om de waarde van je bedrijf te kunnen bepalen.

In de toekomst zullen wij weer nieuwe kennis sessies organiseren. Houd hiervoor onze website en socialmedia kanalen in de gaten.

 

 

 

 

Nieuws / Actueel
 

Donderdag 15 november Eindejaarstips 2018

De Nederlandse Beroepsorganisatie Accountants (NBA) heeft ook dit jaar weer een overzicht met fiscale eindejaarstips opgesteld. 

Lees meer »
Dinsdag 6 november Termijn insturen informatieformulier Afkoop of omzetting Pensioen Eigen Beheer verlengd

Bij afkoop of omzetting van pensioenrechten hebben directeur-grootaandeelhouders voortaan een jaar de tijd om het informatieformulier in te sturen. Dit staat in het besluit dat op 31 oktober 2018 is gepubliceerd in de Staatscourant. Het besluit maakt het ook mogelijk om (ex-)partners het informatieformulier alsnog te laten ondertekenen.

Lees meer »

Onze radiocommercial op BNR