Contact Green Accountants

 

Green Kennis Sessie

Met een onderwerp speciaal afgestemd op jouw behoefte, willen we je graag in onze kennis sessies informeren. Deze keer gaat het over de toekomst van jouw onderneming.

21 november: Sta jij over een aantal jaren nog aan het roer van jouw onderneming? 

Op 21 november heeft Annemiek Vonk, eigenaar van Kracht Acht en een specialist op het gebied van bedrijfsopvolging, waardeontwikkeling en bedrijfswaarderingen bij MKB ondernemingen, ondernemers meegenomen in het proces van bedrijfsoverdracht en verteld wat er bij komt kijken om de waarde van je bedrijf te kunnen bepalen.

In de toekomst zullen wij weer nieuwe kennis sessies organiseren. Houd hiervoor onze website en socialmedia kanalen in de gaten.

 

 

 

 

Nieuws / Actueel
 

Maandag 7 mei Meimaand, vakantiegeldmaand

Bij de meeste ondernemingen wordt in de maand mei het vakantiegeld uitbetaald. 
Werknemers hebben recht op vakantiegeld van minimaal 8% van het bruto jaarsalaris van het afgelopen jaar. Waar moet je bij het uitbetalen van vakantiegeld zoal op letten?

Lees meer »
Dinsdag 17 april De voorbereiding op de AVG

Niemand komt meer onder de AVG uit. De nieuwe wet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is vanaf 25 mei van toepassing. De inhoud op zich is niet helemaal nieuw, het is een aanvulling op de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) en de meldplicht datalekken, en het bevat een aanscherping en meer gedetailleerde regelgeving. Vrijwel elke organisatie heeft er mee te maken. Bijvoorbeeld verwerking personeelsgegevens, registratie in een klantendatabase enz. 

Lees meer »

Onze radiocommercial op BNR