laatste nieuws van Green Accountants

Green in het nieuws

Radiocommercial Green Accountants

Op 9 mei veelvuldig te beluisteren: de radiocommercial van Green Accountants bij BNR Nieuwsradio! Door tijdens de Ondernemersavond van MKB Noord een uitstekende pitch over Green Accountants neer te zetten won collega Miranda Busscher een opname van een echte radiocommercial bij BNR Nieuwsradio. 

Heb je de commercial gemist of vind je het zo leuk dat je nog een keer wilt luisteren? Hieronder kun je de opname afspelen:


Elk bedrijfsproces is lean te krijgen

CaseWare Magazine, mei 2016

De accountancy bevindt zich in een transitiefase. De meeste kantoren zijn er inmiddels van overtuigd dat hun meerwaarde niet meer primair ligt bij het verzamelen, ordenen en rapporteren van de financiële gegevens van individuele klanten.

Lees meer >> 

Download het artikel in PDF


Workflow accountantskantoor: Assistance Software en Dapas Software lanceren Accountancy-suite

18 mei 2016 door Accountancy Vanmorgen

Vanuit de behoefte van accountantskantoren om ‘in control’ te kunnen zijn over hun werk- en interne bedrijfsprocessen lanceren Assistance Software en Dapas Software hun nieuwe Accountancy-suite. De nieuwe Dapas Proces Monitor (DPM) integreert CRM, werk- en bedrijfsprocessen binnen een accountantskantoor. Dit gaat verder dan voortgangsbewaking, urenregistratie, facturatie, risk en compliance maken deel uit van het nieuwe systeem. Hiermee kunnen vroegtijdige overschrijdingen in uren of budgetten van opdrachten worden gesignaleerd. Kantoren worden zo ondersteund om kostenefficiënt te werken, vooraf prijzen te kunnen afgeven voor hun dienstverlening en hun workflow beter in control te houden.

Lees meer >>


'Digitalisering van je kantoor is leuk, voor je het weet kan je niet meer zonder'

Dapassoftware.nl, 4 november 2015

Green Accountants is een startend accountantskantoor met medewerkers, die allemaal een Big-4 achtergrond hebben. Van daaruit waren zij al gewend digitaal te werken, maar wisten ook dat het nog beter, sneller en efficiënter kon zodat zij de klanten nog beter kunnen adviseren. Vanuit die gedachte is Green Accountants in januari 2015 opgericht.

Een gedachte die prima aansluit bij de filosofie van Dapas Software en al snel werd besloten dat Green Accountants een testkantoor zou worden voor Dapas Software

Lees meer >>


Green Accountants softwarelab van voormalige KPMG-partner

Accountant.nl, 31 juli 2015

Jacco Oudhof, voormalig KPMG-partner, test de software die hij voor accountants ontwikkelt bij Green Accountants. De technologie is afkomstig van KPMG, die het echter nooit in de markt heeft gezet.

Dapas Software, het nieuwe bedrijf van voormalig KPMG-partner Jacco Oudhof, ontwikkelt software voor accountantskantoren samen met Green Accountants. Nieuwe software wordt ook eerst getest op Green. "Daardoor zien wij gelijk welke verbeteringen er nog nodig zijn", vertelt Oudhof.

Lees meer >>

Download het artikel in PDF

 

Nieuws / Actueel
 

Donderdag 15 november Eindejaarstips 2018

De Nederlandse Beroepsorganisatie Accountants (NBA) heeft ook dit jaar weer een overzicht met fiscale eindejaarstips opgesteld. 

Lees meer »
Dinsdag 6 november Termijn insturen informatieformulier Afkoop of omzetting Pensioen Eigen Beheer verlengd

Bij afkoop of omzetting van pensioenrechten hebben directeur-grootaandeelhouders voortaan een jaar de tijd om het informatieformulier in te sturen. Dit staat in het besluit dat op 31 oktober 2018 is gepubliceerd in de Staatscourant. Het besluit maakt het ook mogelijk om (ex-)partners het informatieformulier alsnog te laten ondertekenen.

Lees meer »

Onze radiocommercial op BNR