Contact Green Accountants

Green Café

Regelmatig organiseren wij ons Green Café. De plek waar je kunt netwerken, borrelen en in een half uur wordt bijgepraat over een leuk onderwerp. Wil je aanwezig zijn bij ons volgende Green Café? Vul dan het formulier onder aan de pagina in en je mist geen uitnodiging meer!

Cybercrime
Op 29 juni heeft  Frank Smilda, Sectorhoofd Dienst Regionale Informatie Organisatie bij de Nationale Politie, gespecialiseerd in cybercrime, ons verteld hoe je je tegen cybercrime kunt wapenen. Hij heeft zijn mooiste praktijkvoorbeelden met ons gedeeld en heeft ons als ondernemers tips gegeven hoe je kunt voorkomen dat je zelf wordt geconfronteerd met cybercrime. Een handig hulpmiddel daarbij is de Checklist Cybersecurity, onderdeel van de 'Handreiking Cybersecurity voor de bestuurder' welke is uitgebracht door de Cyber Security Raad (CSR). Je kunt de Checklist Cybersecurity hier downloaden.


Fit en gezond op de werkvloer
Op 30 november vertelden Renate Groenewold, voormalig topsporter, drievoudig wereldkampioen en Olympisch coach en oprichter van Vitakompas, en Linda Swart van Adviesbureau Voeding en Sport hoe je als ondernemer samen met je werknemers topfit kunt blijven zodat jouw bedrijf dagelijks topprestaties kan blijven leveren.


Klantbeleving
Op 21 april jl. ging het Green Café over klantbeleving. Wilco van den Hul en Arjen van Hijum van Store Support vertelden ons op geheel eigen wijze alles over de reis die de klant maakt van de eerste bewustwording van de behoefte tot de aankoop en gebruikmaking van het product of de dienst.


Lijkt het je ook leuk om bij ons volgende Green Café aanwezig te zijn? Meld je dan middels onderstaand formulier aan en je mist voortaan geen uitnodiging meer! Ken je iemand in je netwerk die het ook leuk vindt een uitnodiging te ontvangen. kun je dit ook aangeven.

  • Graag meld ik mij aan voor het Green Café.

  • Ook meld ik een bevriende ondernemer aan, nl.:


 

Nieuws / Actueel
 

Donderdag 22 februari WBSO ontvangen in 2017? Geef dan voor 31 maart je realisatie door

Als je in 2017 WBSO hebt ontvangen, dien je voor 31 maart 2018 de gerealiseerde S&O-uren en eventuele kosten en uitgaven voor uw S&O-project door te geven aan de RVO.

Lees meer »
Donderdag 8 februari Recht op loonkostenvoordeel? LET OP: per 1 januari 2018 belangrijke wijziging

Vanaf 1 januari 2018 heeft er een belangrijke wijziging plaatsgevonden in de loonkostensubsidies voor werknemers. De belangrijkste wijziging is dat de werkgever na indiensttreding van de werknemer, nog maar 3 maanden de tijd heeft om loonkostenvoordeel aan te vragen. Wordt deze niet op tijd aangevraagd,  ontvangt de werkgever in zijn geheel geen loonkostenvoordeel.

Lees meer »

Onze radiocommercial op BNR