Contact Green Accountants

Green Café

Regelmatig organiseren wij ons Green Café. De plek waar je kunt netwerken, borrelen en in een half uur wordt bijgepraat over een leuk onderwerp. Wil je aanwezig zijn bij ons volgende Green Café? Vul dan het formulier onder aan de pagina in en je mist geen uitnodiging meer!

Cybercrime
Op 29 juni heeft  Frank Smilda, Sectorhoofd Dienst Regionale Informatie Organisatie bij de Nationale Politie, gespecialiseerd in cybercrime, ons verteld hoe je je tegen cybercrime kunt wapenen. Hij heeft zijn mooiste praktijkvoorbeelden met ons gedeeld en heeft ons als ondernemers tips gegeven hoe je kunt voorkomen dat je zelf wordt geconfronteerd met cybercrime. Een handig hulpmiddel daarbij is de Checklist Cybersecurity, onderdeel van de 'Handreiking Cybersecurity voor de bestuurder' welke is uitgebracht door de Cyber Security Raad (CSR). Je kunt de Checklist Cybersecurity hier downloaden.


Fit en gezond op de werkvloer
Op 30 november vertelden Renate Groenewold, voormalig topsporter, drievoudig wereldkampioen en Olympisch coach en oprichter van Vitakompas, en Linda Swart van Adviesbureau Voeding en Sport hoe je als ondernemer samen met je werknemers topfit kunt blijven zodat jouw bedrijf dagelijks topprestaties kan blijven leveren.


Klantbeleving
Op 21 april jl. ging het Green Café over klantbeleving. Wilco van den Hul en Arjen van Hijum van Store Support vertelden ons op geheel eigen wijze alles over de reis die de klant maakt van de eerste bewustwording van de behoefte tot de aankoop en gebruikmaking van het product of de dienst.


Lijkt het je ook leuk om bij ons volgende Green Café aanwezig te zijn? Meld je dan middels onderstaand formulier aan en je mist voortaan geen uitnodiging meer! Ken je iemand in je netwerk die het ook leuk vindt een uitnodiging te ontvangen. kun je dit ook aangeven.

  • Graag meld ik mij aan voor het Green Café.

  • Ook meld ik een bevriende ondernemer aan, nl.:


 

Nieuws / Actueel
 

Maandag 7 mei Meimaand, vakantiegeldmaand

Bij de meeste ondernemingen wordt in de maand mei het vakantiegeld uitbetaald. 
Werknemers hebben recht op vakantiegeld van minimaal 8% van het bruto jaarsalaris van het afgelopen jaar. Waar moet je bij het uitbetalen van vakantiegeld zoal op letten?

Lees meer »
Dinsdag 17 april De voorbereiding op de AVG

Niemand komt meer onder de AVG uit. De nieuwe wet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is vanaf 25 mei van toepassing. De inhoud op zich is niet helemaal nieuw, het is een aanvulling op de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) en de meldplicht datalekken, en het bevat een aanscherping en meer gedetailleerde regelgeving. Vrijwel elke organisatie heeft er mee te maken. Bijvoorbeeld verwerking personeelsgegevens, registratie in een klantendatabase enz. 

Lees meer »

Onze radiocommercial op BNR