diensten van Green Accountants

Fiscale dienstverlening

Belastingaangiften

Wij kunnen de volgende belastingaangiften verzorgen:

  • Aangiften inkomstenbelasting;
  • Aangiften vennootschapsbelasting;
  • Aangiften omzetbelasting;
  • Aangiften loonbelasting.

Daarnaast controleren wij alle door de Belastingdienst opgelegde aanslagen.

Fiscaal advies

Ook kunnen wij een analyse maken van jouw situatie als DGA. Onderwerpen die hierbij bijvoorbeeld aan bod kunnen komen zijn: structuur ondernemingsactiviteiten, regelingen ziekte en arbeidsongeschiktheid, oudedagsvoorzieningen, bedrijfsopvolging en overlijden. Aan de hand van de uitkomsten stellen we samen met jou een persoonlijk plan op.

Wil je weten hoe wij je verder kunnen helpen met je belastingaangiften of wil je fiscaal advies? Neem gerust contact op met Rudolf Ophof.

Nieuws / Actueel
 

Donderdag 22 februari WBSO ontvangen in 2017? Geef dan voor 31 maart je realisatie door

Als je in 2017 WBSO hebt ontvangen, dien je voor 31 maart 2018 de gerealiseerde S&O-uren en eventuele kosten en uitgaven voor uw S&O-project door te geven aan de RVO.

Lees meer »
Donderdag 8 februari Recht op loonkostenvoordeel? LET OP: per 1 januari 2018 belangrijke wijziging

Vanaf 1 januari 2018 heeft er een belangrijke wijziging plaatsgevonden in de loonkostensubsidies voor werknemers. De belangrijkste wijziging is dat de werkgever na indiensttreding van de werknemer, nog maar 3 maanden de tijd heeft om loonkostenvoordeel aan te vragen. Wordt deze niet op tijd aangevraagd,  ontvangt de werkgever in zijn geheel geen loonkostenvoordeel.

Lees meer »

Onze radiocommercial op BNR