diensten van Green Accountants

Fiscale dienstverlening

Belastingaangiften

Wij kunnen de volgende belastingaangiften verzorgen:

  • Aangiften inkomstenbelasting;
  • Aangiften vennootschapsbelasting;
  • Aangiften omzetbelasting;
  • Aangiften loonbelasting.

Daarnaast controleren wij alle door de Belastingdienst opgelegde aanslagen.

Fiscaal advies

Ook kunnen wij een analyse maken van jouw situatie als DGA. Onderwerpen die hierbij bijvoorbeeld aan bod kunnen komen zijn: structuur ondernemingsactiviteiten, regelingen ziekte en arbeidsongeschiktheid, oudedagsvoorzieningen, bedrijfsopvolging en overlijden. Aan de hand van de uitkomsten stellen we samen met jou een persoonlijk plan op.

Wil je weten hoe wij je verder kunnen helpen met je belastingaangiften of wil je fiscaal advies? Neem gerust contact op met Rudolf Ophof.

Nieuws / Actueel
 

Maandag 7 mei Meimaand, vakantiegeldmaand

Bij de meeste ondernemingen wordt in de maand mei het vakantiegeld uitbetaald. 
Werknemers hebben recht op vakantiegeld van minimaal 8% van het bruto jaarsalaris van het afgelopen jaar. Waar moet je bij het uitbetalen van vakantiegeld zoal op letten?

Lees meer »
Dinsdag 17 april De voorbereiding op de AVG

Niemand komt meer onder de AVG uit. De nieuwe wet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is vanaf 25 mei van toepassing. De inhoud op zich is niet helemaal nieuw, het is een aanvulling op de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) en de meldplicht datalekken, en het bevat een aanscherping en meer gedetailleerde regelgeving. Vrijwel elke organisatie heeft er mee te maken. Bijvoorbeeld verwerking personeelsgegevens, registratie in een klantendatabase enz. 

Lees meer »

Onze radiocommercial op BNR