diensten van Green Accountants

Onze dienstverlening

Green Accountants wil haar klant verder helpen door de administratieve processen zoveel mogelijk te optimaliseren. Niet alleen omdat het efficiënter is maar vooral omdat we het ook leuk vinden ons te verdiepen in nieuwe technieken die het voor ons en de ondernemer makkelijker maken. Daarnaast vinden we het leuk om te sparren met de ondernemer over zijn toekomstplannen, zaken waar hij energie van krijgt, of misschien wel zaken waar hij wakker van ligt. We komen graag bij onze klanten over de vloer, maar vinden het ook leuk klanten op ons mooie kantoor te ontvangen. Of je nu al jaren ondernemer bent of net begint, van ZZP’er tot MKB-ondernemer, bij ons kun je altijd terecht!

Wat kunnen wij voor jou doen?

Mijn Green

Alle rapportages en verslagleggingen van Green Accountants zijn SBR proof. 

Op Mijn Green, het persoonlijke klantportaal, worden alle stukken ter goedkeuring aangeboden. Deze documenten zijn overal ter wereld in te zien en te accorderen. Na accordering van de stukken stuurt het portaal automatisch de stukken door naar de benodigde instanties als Kamer van Koophandel, banken en Belastingdienst.

Nieuws / Actueel
 

Donderdag 22 februari WBSO ontvangen in 2017? Geef dan voor 31 maart je realisatie door

Als je in 2017 WBSO hebt ontvangen, dien je voor 31 maart 2018 de gerealiseerde S&O-uren en eventuele kosten en uitgaven voor uw S&O-project door te geven aan de RVO.

Lees meer »
Donderdag 8 februari Recht op loonkostenvoordeel? LET OP: per 1 januari 2018 belangrijke wijziging

Vanaf 1 januari 2018 heeft er een belangrijke wijziging plaatsgevonden in de loonkostensubsidies voor werknemers. De belangrijkste wijziging is dat de werkgever na indiensttreding van de werknemer, nog maar 3 maanden de tijd heeft om loonkostenvoordeel aan te vragen. Wordt deze niet op tijd aangevraagd,  ontvangt de werkgever in zijn geheel geen loonkostenvoordeel.

Lees meer »

Onze radiocommercial op BNR