diensten van Green Accountants

Onze dienstverlening

Green Accountants wil haar klant verder helpen door de administratieve processen zoveel mogelijk te optimaliseren. Niet alleen omdat het efficiënter is maar vooral omdat we het ook leuk vinden ons te verdiepen in nieuwe technieken die het voor ons en de ondernemer makkelijker maken. Daarnaast vinden we het leuk om te sparren met de ondernemer over zijn toekomstplannen, zaken waar hij energie van krijgt, of misschien wel zaken waar hij wakker van ligt. We komen graag bij onze klanten over de vloer, maar vinden het ook leuk klanten op ons mooie kantoor te ontvangen. Of je nu al jaren ondernemer bent of net begint, van ZZP’er tot MKB-ondernemer, bij ons kun je altijd terecht!

Wat kunnen wij voor jou doen?

Mijn Green

Alle rapportages en verslagleggingen van Green Accountants zijn SBR proof. 

Op Mijn Green, het persoonlijke klantportaal, worden alle stukken ter goedkeuring aangeboden. Deze documenten zijn overal ter wereld in te zien en te accorderen. Na accordering van de stukken stuurt het portaal automatisch de stukken door naar de benodigde instanties als Kamer van Koophandel, banken en Belastingdienst.

Nieuws / Actueel
 

Maandag 7 mei Meimaand, vakantiegeldmaand

Bij de meeste ondernemingen wordt in de maand mei het vakantiegeld uitbetaald. 
Werknemers hebben recht op vakantiegeld van minimaal 8% van het bruto jaarsalaris van het afgelopen jaar. Waar moet je bij het uitbetalen van vakantiegeld zoal op letten?

Lees meer »
Dinsdag 17 april De voorbereiding op de AVG

Niemand komt meer onder de AVG uit. De nieuwe wet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is vanaf 25 mei van toepassing. De inhoud op zich is niet helemaal nieuw, het is een aanvulling op de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) en de meldplicht datalekken, en het bevat een aanscherping en meer gedetailleerde regelgeving. Vrijwel elke organisatie heeft er mee te maken. Bijvoorbeeld verwerking personeelsgegevens, registratie in een klantendatabase enz. 

Lees meer »

Onze radiocommercial op BNR