diensten van Green Accountants

Onze dienstverlening

Green Accountants wil haar klant verder helpen door de administratieve processen zoveel mogelijk te optimaliseren. Niet alleen omdat het efficiënter is maar vooral omdat we het ook leuk vinden ons te verdiepen in nieuwe technieken die het voor ons en de ondernemer makkelijker maken. Daarnaast vinden we het leuk om te sparren met de ondernemer over zijn toekomstplannen, zaken waar hij energie van krijgt, of misschien wel zaken waar hij wakker van ligt. We komen graag bij onze klanten over de vloer, maar vinden het ook leuk klanten op ons mooie kantoor te ontvangen. Of je nu al jaren ondernemer bent of net begint, van ZZP’er tot MKB-ondernemer, bij ons kun je altijd terecht!

Wat kunnen wij voor jou doen?

Mijn Green

Alle rapportages en verslagleggingen van Green Accountants zijn SBR proof. 

Op Mijn Green, het persoonlijke klantportaal, worden alle stukken ter goedkeuring aangeboden. Deze documenten zijn overal ter wereld in te zien en te accorderen. Na accordering van de stukken stuurt het portaal automatisch de stukken door naar de benodigde instanties als Kamer van Koophandel, banken en Belastingdienst.

Nieuws / Actueel
 

Dinsdag 2 oktober Handboek Loonhefingen 4e kwartaal


De Belastingdienst heeft een nieuw pdf bestand van het Handboek Loonheffingen 2018 gepubliceerd.

Lees meer »
Donderdag 5 juli Subsidie Praktijkleren aanvragen

Met de Subsidieregeling praktijkleren stimuleert het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap werkgevers om praktijkleerplaatsen en werkleerplaatsen aan te bieden. Dankzij de regeling kunnen leerlingen, deelnemers, studenten of werknemers die een beroepsopleiding volgen, zich beter voorbereiden op de arbeidsmarkt. Werkgevers beschikken hierdoor over beter opgeleid personeel.

Lees meer »

Onze radiocommercial op BNR