diensten van Green Accountants

Mijn Green

Met Mijn Green beschikken onze klanten over een persoonlijk, online klantdossier. Zodat onze klanten overal ter wereld, altijd snel en eenvoudig documenten kunnen inzien en accorderen. Of het nu gaat om de jaarrekening, aangiften, contracten of andere bescheiden: alles gaat digitaal.

Mijn Green is volledig SBR proof. Dit betekent dat het klantportaal automatisch de stukken naar de Kamer van Koophandel, Belastingdienst en andere partijen, zoals bijvoorbeeld de bank, stuurt. Op deze manier hebben onze klanten minder werk aan het aanleveren van verplichte rapportages.

Green Accountants streeft naar zoveel mogelijk efficiency tegen de beste kwaliteit. Mede dankzij Mijn Green kunnen we samen met de klant zoveel mogelijk tijd creëren om te ondernemen.  

Nieuws / Actueel
 

Donderdag 22 februari WBSO ontvangen in 2017? Geef dan voor 31 maart je realisatie door

Als je in 2017 WBSO hebt ontvangen, dien je voor 31 maart 2018 de gerealiseerde S&O-uren en eventuele kosten en uitgaven voor uw S&O-project door te geven aan de RVO.

Lees meer »
Donderdag 8 februari Recht op loonkostenvoordeel? LET OP: per 1 januari 2018 belangrijke wijziging

Vanaf 1 januari 2018 heeft er een belangrijke wijziging plaatsgevonden in de loonkostensubsidies voor werknemers. De belangrijkste wijziging is dat de werkgever na indiensttreding van de werknemer, nog maar 3 maanden de tijd heeft om loonkostenvoordeel aan te vragen. Wordt deze niet op tijd aangevraagd,  ontvangt de werkgever in zijn geheel geen loonkostenvoordeel.

Lees meer »

Onze radiocommercial op BNR