diensten van Green Accountants

Mijn Green

Met Mijn Green beschikken onze klanten over een persoonlijk, online klantdossier. Zodat onze klanten overal ter wereld, altijd snel en eenvoudig documenten kunnen inzien en accorderen. Of het nu gaat om de jaarrekening, aangiften, contracten of andere bescheiden: alles gaat digitaal.

Mijn Green is volledig SBR proof. Dit betekent dat het klantportaal automatisch de stukken naar de Kamer van Koophandel, Belastingdienst en andere partijen, zoals bijvoorbeeld de bank, stuurt. Op deze manier hebben onze klanten minder werk aan het aanleveren van verplichte rapportages.

Green Accountants streeft naar zoveel mogelijk efficiency tegen de beste kwaliteit. Mede dankzij Mijn Green kunnen we samen met de klant zoveel mogelijk tijd creëren om te ondernemen.  

Nieuws / Actueel
 

Donderdag 15 november Eindejaarstips 2018

De Nederlandse Beroepsorganisatie Accountants (NBA) heeft ook dit jaar weer een overzicht met fiscale eindejaarstips opgesteld. 

Lees meer »
Dinsdag 6 november Termijn insturen informatieformulier Afkoop of omzetting Pensioen Eigen Beheer verlengd

Bij afkoop of omzetting van pensioenrechten hebben directeur-grootaandeelhouders voortaan een jaar de tijd om het informatieformulier in te sturen. Dit staat in het besluit dat op 31 oktober 2018 is gepubliceerd in de Staatscourant. Het besluit maakt het ook mogelijk om (ex-)partners het informatieformulier alsnog te laten ondertekenen.

Lees meer »

Onze radiocommercial op BNR