diensten van Green Accountants

Mijn Green

Met Mijn Green beschikken onze klanten over een persoonlijk, online klantdossier. Zodat onze klanten overal ter wereld, altijd snel en eenvoudig documenten kunnen inzien en accorderen. Of het nu gaat om de jaarrekening, aangiften, contracten of andere bescheiden: alles gaat digitaal.

Mijn Green is volledig SBR proof. Dit betekent dat het klantportaal automatisch de stukken naar de Kamer van Koophandel, Belastingdienst en andere partijen, zoals bijvoorbeeld de bank, stuurt. Op deze manier hebben onze klanten minder werk aan het aanleveren van verplichte rapportages.

Green Accountants streeft naar zoveel mogelijk efficiency tegen de beste kwaliteit. Mede dankzij Mijn Green kunnen we samen met de klant zoveel mogelijk tijd creëren om te ondernemen.  

Nieuws / Actueel
 

Maandag 7 mei Meimaand, vakantiegeldmaand

Bij de meeste ondernemingen wordt in de maand mei het vakantiegeld uitbetaald. 
Werknemers hebben recht op vakantiegeld van minimaal 8% van het bruto jaarsalaris van het afgelopen jaar. Waar moet je bij het uitbetalen van vakantiegeld zoal op letten?

Lees meer »
Dinsdag 17 april De voorbereiding op de AVG

Niemand komt meer onder de AVG uit. De nieuwe wet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is vanaf 25 mei van toepassing. De inhoud op zich is niet helemaal nieuw, het is een aanvulling op de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) en de meldplicht datalekken, en het bevat een aanscherping en meer gedetailleerde regelgeving. Vrijwel elke organisatie heeft er mee te maken. Bijvoorbeeld verwerking personeelsgegevens, registratie in een klantendatabase enz. 

Lees meer »

Onze radiocommercial op BNR